Wieteke van de Kamp aangesteld als General Counsel

Amsterdam/Düsseldorf, januari 2018, Wieteke van de Kamp is in dienst getreden bij Avedon Capital Partners (“Avedon”) in de functie van General Counsel.

Wieteke komt over van RFS Holland Holding, het moederbedrijf van Wehkamp en Lacent, dat ook voormalig eigenaar is van bedrijven zoals fonQ en Create2fit. Bij RFS Holland Holding, dat in eigendom is van private equity bedrijf Apax Partners, stond Wieteke aan het hoofd van het Legal & Compliance team en was zij onderdeel van het management team. Wieteke was onder meer verantwoordelijk voor de verkoop van fonQ en Create2fit en speelde een belangrijke rol bij de verkoop van RFS Holland Holding aan Apax. Tevens was zij werkzaam als Corporate Secretary, in welke hoedanigheid zij op trad als vertrouwelijke tussenpersoon tussen het dagelijkse bestuur en de raad van commissarissen. Eerder werkte Wieteke als Senior Associate Lawyer in de Corporate/M&A/Private Equity sectie van Clifford Chance in Amsterdam en Londen.

Alfred Tulp, partner van Avedon Capital Partners is verheugd met de aanstelling van Wieteke van de Kamp als General Counsel: “Wieteke is een getalenteerde juriste die voldoet aan het profiel van mensen die wij zoeken om ons snelgroeiende team te versterken. Niet alleen bezit Wieteke hoogstaande juridische kennis, ook heeft ze ruime ervaring met het overnemen en herfinancieren van bedrijven en corporate governance, dat ons zal helpen om onze bestaande en toekomstige investeringen nog beter te leiden.”

Avedon Capital Partners is een onafhankelijke investeringsfirma bestaande uit twaalf investeringsprofessionals met kantoren in Amsterdam en Düsseldorf. Avedon investeert groeikapitaal en expertise in middelgrote bedrijven die marktleider zijn in hun sector. Door middel van sectoronderzoek zoekt Avedon bedrijven waarbij de focus ligt op de volgende sectoren: i) software & technologie, ii) hoogwaardige maakindustrie, iii) consumentengoederen en iv) zakelijke dienstverlening. Avedon werkt graag als partner met sterke managementteams of ondernemers die een onderscheidend en ambitieus groeiplan hebben. Sinds 2003 heeft Avedon 23 bedrijven ondersteund in het realiseren van hun ambities.

Voor verdere informatie:
Avedon Capital Partners
Apollolaan 153
1077 AS Amsterdam
Tel: +31 (0)20 568 2636